Klus geklaard ….

22 december 2011 is een nieuwe website online gegaan: Rotary on Bikes.

Rotary fietst voor het goede doel en uit dit enthousiasme is een fanatieke Fiets Tour Club ontstaan. Inmiddels wordt met 17 renners door de regio gekoerst. De snelheid en conditie neemt in rap tempo toe en dat allemaal als voorbereiding op de Jan Jansen Classic in 2012.

Bijzonder trots:
We zijn bijzonder gelukkig en trots dat door de inzet van betrokken bedrijven we sinds vandaag ook een eigen website hebben. Een website waar we onze vorderingen kunnen laten zien, meer informatie kunnen geven over het goede doel en niet onbelangrijk onze sponsoren de aandacht kunnen geven die ze verdienen.

En waarom doen we dit?
Graag willen we sterk gemotiveerde maar kansarme kinderen in Rwanda de mogelijkheid bieden om een studie te volgen. Hiervoor is geld nodig en om onze fundraise activiteiten kracht bij te zetten leveren we als Rotary graag een krachtinspanning. Deze hebben we gevonden in de Jan Jansen Classic. Voor ons 150 kilometer met maar liefst 1446 hoogte meters. Een niet te onderschatten rit die ook bekend staat als de Hel van Wageningen.

Binnenkort meer info. Blijf ons volgen, we houden het ook voor u interessant!

Het website adres: Rotary on Bikes (Let wel: dit is inmiddels niet de originele website. Die staat niet meer online. De inhoud en de layout is zo gelijkend mogelijk overgezet naar de gratis versie van WordPress. Helaas staat er inmiddels veel reclame op deze gratis website)

Geverifieerd door MonsterInsights