Wie is ….?

Ik ben Henny de Nijs. Van oorsprong secretaresse van beroep met steeds meer ervaring in websites, digitale nieuwsbrieven en sociale media.

Tijdens mijn lidmaatschap en actieve deelname aan de landelijke ‘Vereniging Secretaresse Netwerk’ deed ik ervaring op in het onderhoud van de verenigingswebsite en het maken en versturen van digitale nieuwsbrieven.
Ik ben me toen naast mijn werk steeds meer gaan verdiepen in het onderhouden en maken van websites. Zodoende werd ik al snel een geliefd persoon voor vele vrijwilligersorganisaties. Ik ben me na een tijdje gaan concentreren op het CMS (Content Management Systeem) van WordPress. Hierin heb ik dan ook inmiddels veel websites gemaakt. Het onderhoud wordt ook door mij verzorgd. Dit onderhoud is dan tekstueel (plaatsten van content) en technisch (updates doorvoeren).

Een enkele keer verzorg ik ook alleen het contentbeheer zoals bij voor de website van de rasvereniging van mijn hond; de Flatcoated Retriever Club. Deze website is begin 2015 vernieuwd en is gemaakt in het CMS Drupal. Voor deze website voer ik veel contentbeheer uit. Voor deze club is door mij de Facebookbedrijfspagina gemaakt. Deze facebookpagina wordt ingezet als verlengstuk van de website, zodat er meer bezoekers op de website komen. Inmiddels heb ik voor deze vereniging ook een digitale nieuwsbrief in Mailchimp gemaakt.

In de nieuwsberichten op mijn website zal af en toe wel een bericht over de avonturen van Flatcoated Retriever Kane te vinden zijn. Kane heeft zelf natuurlijk ook een website. EbonyPurpleKane.wordpress.com

Voor mijzelf heb ik ook een WordPress website gemaakt: HennydeNijs. Hier heb ik voor de gratis versie gekozen, omdat ik tenslotte ook moet ondervinden wat de beperkingen van de WordPress.com versie ten opzichte van de zelfgehoste versie is. 🙂

 

whatsapp openen
1
Whatsapp met Nice Business Support
Hallo,
Klik hieronder om 'n gesprek met me te beginnen.